İnsan Kaynakları

EGİS Tünel İşletmeciliği ailesi olarak güvenli iş uygulamalarını benimsiyor, etik değerlerimizi en önemli değerlerimiz olarak görüyor, özerkliği, yaratıcılığı ve hesap verilebilirliği teşvik ediyor, çalışanlarımıza sürekli eğitim ve gelişim fırsatları sunmaya gayret ediyoruz.

Başarı ve Kariyer Gelişimi

ETİ ailesi olarak tüm çalışanların potansiyellerine ulaşmaları için teşvik edildiği, başarıları için takdir görüp ödüllendirildiği dinamik bir ortam yaratmak için çalışıyoruz. Çalışanlarımıza kariyer gelişimlerini destekleyici ve kendilerini geliştirebilecekleri alanlar ve fırsatlar sunuyor, kendilerini daima ileri taşımaları için eğitim olanakları hazırlıyoruz.

Açık Kapı Kültürü ve Çeşitlilik

Sahip olduğumuz Açık Kapı kültürü ile kurum içi etkileşimi ve farklı fikirleri destekliyoruz. ETİ ailesi içinde bireysel farklılıklara saygı duyuyor, her çalışanımızın kendisini değerli bir kaynak olarak hissetmesi için kendimizi geliştiriyor ve çalışıyoruz.  

Sorumluluk, İnsan Odaklılık ve Yaratıcılık

İnsan Kaynakları politikamız ile kurumsal değerlerimizi yansıtıyoruz. Tüm çalışanlarımıza karşı Sorumluluk bilinci ile yaklaşıyor, İnsan Odaklılık ve Yaratıcılık konularını kültürümüzün ayrılmaz birer parçası olarak benimsiyoruz.

Çalışanlarımız güvenli ve konforlu bir çalışma ortamı yaratmak için İnsan Kaynakları & İSG-Ç ekibi olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz.

ETİ’de Kariyer

ETİ ailesinin bir parçası olmak için, kariyer.net veya linkedin.com üzerinden açık pozisyonlara başvurabilir, ik@egis-turkey.com e-posta adresine özgeçmişlerinizi iletebilirsiniz.